Connect with us

Gündem

Ayşenur Parlak neden öldü? Ayşenur Parlak’ın hastalığı neydi?

Published

on

Ayşenur Parlak

12 yaşından bu yana kansere karşı mücadele veren bir çocuk annesi fenomen Ayşenur Parlak, 37 yaşında hayatını kaybetti. Karaciğerinde tespit edilen kanser nedeniyle bir süredir hastanede yoğun bakımda olan Parlak’tan gelen haber herkesi üzdü.

12 yaşındayken kemik kanserine yakalanan ve ilerleyen zamanlarda da 2 kez meme kanseri, Lenfoma ve son olarak kolon kanserini yenen sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak yaşama tutunamadı. Kansere verdiği mücadele ile yüz binlerce takipçisine örnek olan Parlak’ın ölümü hem ailesini hem de sevenlerini kahretti.

12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre Lenfomayı yenen Ayşenur Parlak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kısa sürede fenomen olmuştu. Geçen Ağustos ayında 4. evre kolon kanserini yenen 37 yaşındaki 1 çocuk annesi Parlak, karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre sebebiyle yeniden hastaneye kaldırılmıştı.

Ayşenur Parlak

Eşinin ölümüyle kahrolan Savaş Parlak, Instagram hesabından acı haberi duyurarak “Hüküm Allah’ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek” ifadelerini kullandı.

Parlak’ın paylaşımına Bergüzar Korel, Bahar Şahin, Burcu Kara ve Berfu Yenenler gibi birçok isimden taziye yorumu geldi.

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.