Connect with us

Magazin

Doğukan Manço Patlıcan Alerjisi Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Published

on

Doğukan Manço, katıldığı düğün töreninde yediği yemek sonrasında anafilaktik şok seviyesinde patlıcan alerjisi reaksiyonu gösterdi. Sağlık çalışanlarının hızlı müdahalesi sayesinde sağlığına kavuşan Manço, bu olayın hayatında üçüncü kez başına geldiğini belirtti.

Manço, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Patlıcana anafilaktik şok seviyesinde alerjim var. Yakınlarım bilir. Yani müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum. Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor.”

Olayın ayrıntılarına dair konuşan Manço, “Bir düğünde karanlıkta gelen yemeği gözüm seçemeyince emin olmak için garsona ‘Püre mi patlıcan mı?’ diye sordum. ‘Püre’ dedi… Sadece bir çatal ucu aldım ve patlıcan olduğunu anladım. Kısa sürede gösterdiğim belirtilerden dolayı yemekten etkilendiğimi anlayıp soluğu hastanede aldım. Erken müdahale ile toparladım. Garson muhtemelen genç oluşu sebebiyle heyecanlandı ne dediğini bilmiyordu ya da patlıcan püresi diye cevap vermek istedi. Şu an için iyiyim…” şeklinde konuştu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.