Connect with us

Magazin

Hastaneye Kaldırılan Popstar Mehtap’ın Sağlık Durumu

Published

on

Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy’un jüri üyeliğini yaptığı ‘Popstar Alaturka’ yarışmasıyla adını duyurmuş ve katıldığı yıl şampiyonluk elde eden Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi.

Mehtap Yılmaz’ın resmi Instagram hesabında paylaşılan bir videoda, sanatçının sağlık durumuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

Dün gece acil bir durum nedeniyle hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, geçirdiği beyin pıhtısı sonucu kısmi felç geçirmiştir. Sanatçının sağlık durumuyla ilgili, tüm sevenlerimizden gelen yoğun mesajlar doğrultusunda bir açıklama yapma ihtiyacı duyuyoruz. Doktorlar, Mehtap Yılmaz’ın durumunun olumlu bir yönde ilerlediğini ve gerekli tedavinin uygulandığını ifade etmiştir.

45 yaşındaki Mehtap Yılmaz’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma, birçok ünlü ismin yanı sıra birçok takipçisinden de “geçmiş olsun” mesajları yağdı.

“Amsterdam Maceramın Sonunda Soyuldum”

Mehtap Yılmaz, bir süre önce Amsterdam’da başına gelen talihsiz bir olayı takipçileriyle paylaşmıştı. Sanatçı, Instagram sayfasından yayınladığı bir video ile arabasının içinde bıraktığı tüm eşyalarının çalındığını duyurmuştu. “Amsterdam maceramın sonunda soyuldum arkadaşlar” diyen Yılmaz, yaşadığı durumu şu ifadelerle aktarmıştı:

“Param, pasaportum, valizim her şeyi almışlar. Şimdi üstümdeki kıyafetlerle kaldım. Arabayı patlatmışlar, camını kırmışlar. Çok düşüncelilermiş büyük camı kırmayıp küçüğü kırmışlar. Tutanak tutuldu. Pasaportumu Allah’ın izni ile yeniden çıkartacağım çok kızgınım arkadaşlar. Ne yazık ki soyulduk.”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.