Connect with us

Ekonomi

İslam Memiş’ten Gümüş ve Altını Olanlara Büyük Uyarı! Geliyor Gelmekte Olan!

Published

on

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yeni bir piyasa değerlendirmesi yaptı. Yaptığı değerlendirme kapsamında altın hakkında önemli açıklamalar yapan Memiş, gündemin nasıl seyredeceğini aktardı. 2023 yılının hareketli geçtiğini vurgulayan İslam Memiş, vatandaşları hem altın hem de gümüş konusunda uyardı.

Yeni bir piyasa değerlendirmesi yapan uzman isim İslam Memiş gümüş ve altın cephesinden önemli açıklamalar yaptı. Yeni değerlendirmesinde dünyadaki jeopolitik riskin arttığını söyleyen uzman isim, gram altın almayı bekleyenler için önemli açıklamalarda bulundu. Peki, İslam Memiş neler söyledi? Gram altın fiyatı kaç TL’ye kadar yükselecek? 2024 yılında yeni rekorlar gelecek mi?

2024 Yılında Gram Altın Cephesinde Yeni Rekorlar Görülecek!

Gümüş ve altın cephesinde yükseliş beklediğini söyleyen İslam Memiş, jeopolitik riskin devam ettiğini ve hatta tüm dünyada artış gösterdiğini kaydetti. Doların uluslararası piyasalarda değer kaybediyor oluşuna dikkat çeken Memiş, merkez bankalarının faiz artırımlarını artık sonlandırıyor olduğunu ve bunun da altın gibi güvenli limanlara olan ilgiyi artıracağını söyledi. Ayrıca, gram altın tarafında gümüşe kıyasla daha yüksek seviyelerin görülebileceğini de ekledi.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) beklenti anketlerini konu alan bir açıklama da yapan uzman isim, doların yükselişinin devam edeceğinin öngörüldüğünü kaydetti. 2024 yılında yeni rekorlar göreceğimizi söyleyen İslam Memiş, rakam tahmininde bulunmadı.

Fiyatlar Şu Anda “Mantıksız”!

Açıklamalarına devam eden Memiş, altın ve gümüş yatırımcılarını uyararak şu anda fiyatlamaların mantıklı bir açıklaması olmadığını söyledi. Piyasanın tamamen manipüle edildiğini ve merkez bankalarının da enflasyondan uzak kalmaya devam ettiklerini kaydetti. Hane halkında altın cephesinde büyük bir talep artışı olduğunu kaydederken, 2024’ün altın yılı olacağını ima ederek sözlerini bitirdi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.