Connect with us

Ekonomi

Migros Tuvalet Kağıdı İndirimini Duyurdu! 17-22 Kasım Migros İndirimleri

Published

on

Migros belirli tarih aralıklarında müşterilerle buluşturacağı ürünlere dair yayınladığı listeler ile bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 17-22 Kasım tarihleri arasında geçerli olan tuvalet kağıdı kampanyası açıklandı. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından, tuvalet kağıdı fiyatı ve fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. Migros da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile tuvalet kağıdı fiyatına ve kampanyanın detaylarına ilişkin bilgi verdi.

Tuvalet Kağıdı İndirimi Kasım 2023

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre 17-22 Kasım tarihleri arasında Money’lilere özel Papia tuvalet kağıdı 32’li 169,90 TL’den satılacak. Dün başlayan ve önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar devam edecek olan tuvalet kağıdı indirimine ilişkin Migros’un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Tuvalet kağıdı indirimine ilişkin paylaşımda ‘’Migros Müthiş Kasım İndirimleri Başladı! 17 – 22 Kasım tarihleri arasında Papia Tuvalet Kağıdı 32’li 169,90 TL’ye Migros mağazaları ve Migros uygulamasında sizleri bekliyor’’ ifadelerine yer verildi. Önümüzdeki günlerde de farklı tarihlerde müşterilerle buluşacak olan ürünlere, fırsatların ayrıntılarına ve güncel kampanyalara dair Migros’un sosyal medya hesabından resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.

Migros Güncel İndirimler Kasım 2023

17-22 Kasım tarihleri arasında Money’lilere özel olarak Papia tuvalet kağıdı 32’li 169.90 TL’den satılırken, Migros’un güncel kampanyalarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. 17-19 Kasım tarihleri arasında Money’lilere özel Türk somonunun kilosu 89,90 TL’den satılıyor. 17-19 Kasım tarihleri arasında taze ve hazır piliç ürünlerinde Money’lilere özel yüzde 20 indirim, 17-23 Kasım tarihleri arasında Sırma ayçiçek yağı 5 litre Money’lilere özel 159.90 TL’den müşterilerle buluşuyor. Söz konusu kampanyalar devam ederken, fırsatların ayrıntılarına ilişkin bilgi edinmek ve güncel kampanyalara erişmek isteyen kişiler, Migros’un resmi internet sitesini ya da sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.