Connect with us

Ekonomi

PTT Başvuruları Başlattı! Kimlik Kartıyla Gidene Kefilsiz Şartsız 50000 TL Kredi!

Published

on

PTT Aktif Bank ile yaptığı işbirliği sonucunda emeklilere 50.000 liraya kadar kredi vereceğini açıkladı. Kampanya kapsamında tüm emeklilerin ihtiyaç kredisi çekebileceği belirtilirken, krediye özel faiz ve vade fırsatı da belirlendi. Böylelikle Kasım ayında da emeklilerin ihtiyaç kredisi çekebilecekleri öğrenildi.

PTT tarafından yapılan yeni bir açıklamda Aktif Bank ile işbirliği duyuruldu. Bu kapsamda emeklilere ihtiyaç kredisi verileceği duyurulurken kredi limitleri de 50.000 TL olarak belirlendi. Özel vade ve faiz seçenekleriyle hazırlanan kredinin tüm detayları da açıklandı.

Peki PTT emekli kredisinin şartları neler? Kimler PTT’den emekli kredisi çekebilir? 50.000 TL emekli kredisinin detayları neler?

PTT 50000 TL Emekli Kredisi Veriyor!

PTT tarafından yapılan açıklamada, Aktif Bank ile işbirliği kapsamında 50.000 TL kredi verileceği duyuruldu. Böylelikle emekliler için Kasım ayında borçları kapatabilecekleri alternatif bir seçenek sunulmuş oldu. Yapılan açıklamalar kapsamında acil nakit ihtiyacı olanlara şartsız ve kefilsiz olarak kredi kullandırılacağı vurgulandı.

PTT’nin 50.000 TL’lik düşük faizli kredisinde 36 ay vade süresi belirlendi. Kredi tahsis ücretinin de alındığı ihtiyaç kredisinde faiz oranı yüzde 4.89 olarak belirlendi. Kredinin 36 ay vade ile kullanılması durumunda da aylık taksit tutarının 3.566 TL oldu.

PTT 50000 TL Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT’nin Aktif Bank ile birlikte oluşturduğu 50.000 TL limitli emekli kredisinden tüm emekliler faydalanabilecekler. Kredi notu uygun olan emekliler, Aktif Bank üzerinden ya da PTT şubeleri üzerinden kredi başvurusu yapabilecekler. Acil nakde ihtiyacı olanlar kefilsiz ve şartsız olarak verilecek olan kredide tüm taksitler eşit olacak. Yani emekliler 36 aylık vade boyunca 50.000 TL limitli kredi çekerlerse, aylık 3.566 TL ödeyecekler.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.