Connect with us

Ekonomi

Salça Tarım Kredi Market’te İndirimde! 20-30 Kasım 2023 İndirimleri

Published

on

Tarım Kredi Market’in güncel indirimleri kasım ayının ortalarında da vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Farklı ürün kategorilerindeki indirimlere ilişkin Tarım Kredi Market düzenli olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunuyor. Bu çerçevede, 18 Kasım tarihinde başlayan ve 30 Kasım’a kadar devam edeceği belirtilen indirim kampanyasının ayrıntılarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Tarım Kredi Market de yayınladığı listeyle indirimli ürünlere ve fiyatlarına dair bilgilendirmede bulundu.

Tarım Kredi Market İndirimleri Kasım 2023

18-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan indirim kampanyasına göre, 250 TL ve üzeri alışverişlerde TK domates salçası 830 gr 19.90 TL’den satılacak. Tarım Kredi Market tarafından yapılan açıklamaya göre, 250 TL ve üzeri alışverişlerde fiş toplamına bakılmaksızın her alışveriş başına bir adet indirimli ürün alma hakkı tanınacak. Söz konusu kampanya 18 Kasım tarihinde başladı ve kasım ayının son gününe kadar devam edecek.

Tarım Kredi Market Kasım Ayı İndirimi

Salça indiriminin yanı sıra Tarım Kredi Market tarafından yapılan açıklamaya göre 18-30 Kasım tarihleri arasında patlatmalık mısır 1000 gram 24,90 TL, 5 kg eriş un çok amaçlı buğday unu 58.50 TL, Anadolu veya TK ayçiçek yağı 1 litre 39,90 TL, Anadolu osmancık pirinç 2500 gram 87,90 TL, TK makarna çeşitleri 500 gr 11,90 TL ve geleneksel tarhana acı veya tatlı 500 gr 38,90 TL’den satılacak. İndirim kampanyaları da dair Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ‘’18-30 Kasım tarihleri arasındaki indirimli ürünlerimizle ENFLASYON İLE MÜCADELEYE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ! İndirimlerimizden yararlanmak için mağazalarımızı ziyaret ediniz. En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ ifadelerine yer verildi. Kasım ayının son gününe kadar geçerli olacak kampanyalara ilişkin Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden bilgi verilirken, önümüzdeki süreçlerde de belirli tarihler arasında müşterilerle buluşacak ürünlere ilişkin bilgilendirme metinleri yayınlanması bekleniyor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.