Connect with us

Magazin

Ünlü Oyuncu Seda Fettahoğlu Ölü Bulundu

Published

on

Seda Fettahoğlu’nun cansız bedenini bulan bir üniversite öğrencisi, polise verdiği ifadesinde, “Yürüyüş yaptığım esnada bir silah sesi duydum. Sesin geldiği yöne yöneldiğimde başından vurulmuş sırt üstü yatan bir kadın görerek polise haber verdim” dedi.

Polis incelemesinin ardından Seda Fettahoğlu’nun cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Parkta herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığı belirtildi. Ünlü oyuncunun yanında bulunan tabancanın da adına kayıtlı olduğu ifade edildi.

Seda Fettahoğlu’nun 24 Eylül Pazar günü yaptığı son paylaşımda, “Yaşamı sev bedeni koru” notu dikkat çekti.

Oyuncunun mensubu olduğu Şehir Tiyatroları, sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınlayarak, “Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi. Ayrıca Oyuncular Sendikası da Fettahoğlu’nun ölümünün ardından başsağlığı mesajı paylaştı.

Ünlü İsimler Baş Sağlığı Mesajları

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da üzüntüsünü dile getirerek, “Ah be Sedacım… Canım sınıf arkadaşım… Ruhun şad olsun. Huzurla uyu… Seni seviyoruz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel de Seda Fettahoğlu için başsağlığı mesajı yayınladı ve “Yalan Dünya ve Komedi Türkiye’de birlikte çalıştığımız yetenekli arkadaşımız Seda Fettahoğlu’nu kaybettik. Başımız sağ olsun” dedi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.