Connect with us

Gündem

Yediği Balık Uzuvlarını Kaybetmesine Neden Oldu

Published

on

Aniden vücudunda beklenmedik sorunlar ortaya çıktı. Başlangıçta ne olduğunu anlamakta zorluk yaşayan kadının urumu hızla kötüleşti ve ailesi, hemen hastaneye gitmesi gerektiğini anlayarak onu acil servise götürdü. Doktorlar, yapılan tetkikler sonucunda acilen yoğun bakım ünitesine alınması gerektiğini belirledi. Bu acil durumda parmakları ve ayakları siyahlaştı, dudakları morardı.

Solunumu hızla zayıflayan ve solunum cihazına bağlanan Laura’ya, Vibrio Vulnificus adı verilen ve çiğ deniz ürünleri ile deniz suyunda bulunabilen ölümcül bir bakteri enfeksiyonu teşhisi konuldu. Bu tehlikeli bakteri, bağışıklık sistemi zayıf olan kişilerde daha sık rastlanan ve ölümcül sonuçlar doğurabilen bir türdür.

Her yıl yaklaşık 150-200 Vibrio Vulnificus vakasının bildirildiği ve enfekte olanların yaklaşık beşte birinin hayatını kaybettiği düşünüldüğünde, Barajas’ın ailesi bu ciddi durum karşısında büyük bir şok yaşadı. Laura’nın durumu son derece kritikti ve doktorlar, tüm çaba ve tedaviye rağmen sonucun belirsiz olduğunu belirtti.

Bir ay önce yaşanan bu travmatik olay, Barajas’ın hayatını tamamen değiştirdi. Hala hastanede yatıyor ve iyileşmeyi umut ediyor, ancak bu süreç içinde ne yazık ki dört uzvunu kaybetti. Geçtiğimiz hafta, hastalığın daha fazla yayılmasını engellemek ve hayatını kurtarmak amacıyla uzuvları kesilmek zorunda kaldı.

Barajas’ın ailesi, kızlarının yaşadığı bu zorlu sürecin diğer insanların da aynısını yaşamaması için farkındalık oluşturmak amacıyla bir kampanya başlattı. Barajas’ın ailesi, kızlarının yaşadığı bu zorlu durumdan kurtulması için dua ediyorlar.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.